Didi Kempot Munajat Tresno

Didi Kempot Munajat Tresno Lyric

Download Dengan Cepat

Name:Didi Kempot Munajat Tresno Lyric
Genre:Unknown
Date:17 October 2014
Duration:00:03:46
View:81.2K
Like:275
Dis Like:13
Type:Youtube to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Lirik Jawa
Source:Youtube

munajat tresno

Munajat Tresno
(Munajat Cinta Versi Jawa)
Ciptaan : Ahmad Dhani
Vokal : Didi Kempot
Produki : Atlanta Records

Wengi iki aku ngenteni
Tanpo konco sing ngancani
Ra koyo wengi wingi
Sing tak liwati

Ati iki mung tansah sepi
Wis ra ono sing nresnani
Tresno ilang ning ati
Mung dilarani

Gusti kulo nyuwun tulung
Tresno ingkang kulo suwun
Tulus suci nganti mati
Setyo ing janji

Kembang mawar, alum tak sawang
Wis ra ono banyu sing nyiram
Koyo uripku iki
Sing dilarani

Gusti kulo nyuwun tulung
Tresno ingkang kulo suwun
Tulus suci nganti mati
Setyo ing janji

reff :

Gusti kulo nyuwun tulung
Tresno ingkang kulo suwun
Tulus suci nganti mati
Setyo ing janji

Gusti kulo nyuwun tulung
Tresno ingkang kulo suwun
Tulus suci nganti mati
Setyo ing janji


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related Posts: